Vi tilbyr gode finansieringsløsninger til markedets rimeligste priser

Finansiering:


  • Inntil 10 år
  • Inntil 100%


Mange bilkjøpere fokuserer utelukkende på bilens kjøpspris den dagen de skal handle bil. I mange tilfeller kan det være mer interessant å se på hva en bil koster deg som kunde pr. mnd. En nyere driftssikker bil med lavt forbruk og lave vedlikeholdskostnader, kan regnet i månedsbeløp, ofte være billigere enn en eldre bil som har lavere kjøpspris. Ved å finansiere bilkjøpet, eller deler av kjøpet, er det gode muligheter at du finner rett bil.

LÅN

Vårt hovedprodukt er et vanlig annuitetslån, noe som innebærer like store månedsinnbetalinger under hele lånets løpetid (forutsatt et stabilt rentenivå). Vi kan tilby løpetid på lånet tilpasset dine ønsker og din privatøkonomi. En slik løsning gir deg en jevn kostnad som igjen gjør det lett å få en bedre oversikt over din privatøkonomi. Det eneste som endrer seg er fordelingen mellom renter og avdrag. I begynnelsen av låneperioden vil rentedelen være stor, men den vil avta utover i låneperioden. Husk at 28% av renteutgiftene er fradragsberettiget i din selvangivelse.  

Har du en ordnet økonomi, holder din bil som sikkerhet for lånet. Det gjør at du ikke begrenser dine lånemuligheter for å få realisert andre drømmer. I banken må du vente på lånetilsagn. Hos forhandler får du svar mens du ser på bil.  

Vi kan tilby billån skreddersydd til dine behov, med opptil 10 år nedbetalingstid. Ta gjerne kontakt for et tilbud.